COPENHAGEN BEER WEEK - NYE DATOER: 3.-11. OKTOBER 2020

Copenhagen Beer Week var oprindeligt planlagt til at ligge i maj 2020, men på grund af den globale corona-epidemi har vi valgt at flytte vores øl-uge til efteråret, nærmere bestemt 3.-11. oktober. For vi tørster efter gode oplevelser - i disse tider måske mere end nogensinde.

Så selv om det altså ikke blev i maj, så byder 2020 stadig på noget helt særligt for dansk øl. Her afholdes der nemlig for første gang CPHBW; et splinternyt og unikt projekt, hvor talrige bryggerier, barer og ølbrands fra hele Danmark er gået sammen om at sætte fokus på dansk øl, gastronomi og den danske bryggerkultur.

CPHBW er en samling af spændende, sjove, skæve, lærerige og ikke mindst unikke arrangementer, der har til formål at fremhæve den danske øl som den fantastiske, velsmagende og mangfoldige drik, den er.

Så velkommen til siden glæd dig til en sjov, festlig, lækker og spændende uge fyldt med arrangementer og oplevelser for både øl-nyderen og øl-nørden. Skål!  

TAK TIL DE BRYGGERIER, BARER OG ØLBRANDS, SOM STÅR BAG

Copenhagen Beer Week kan kun lade sig gøre med hjælp fra en lang række danske bryggerier og ølbrands, som har støttet tilblivelsen med økonomi og gode idéer. Se dem nedenfor...