Øltorvet er aflyst

Det er med stor beklagelse, at vi må melde ud, at vi desværre bliver nødt til at aflyse Øltorvet i TorvehallerneKBH. Selvfølgelig har myndighedernes seneste tiltag fra starten af september måned mod yderligere smittespredning påvirket afholdelsen af Øltorvet. Efter en god og konstruktiv dialog med TorvehallerneKBH har begge parter derfor besluttet, at det ikke giver mening at holde fast i Øltorvet under disse skærpede forhold. 

Vi ser nu frem mod 2021 hvor vi atter vil bestræbe os på at samle gode bryggerier fra hele landet.

 

Lej en stadeplads

Brug stadepladsen til salg og som udstillingsvindue
Når du har en stadeplads, kan du sælge smagsprøver (maks. 8 cl.) og fadøl (0,2 l / 0,4 l).
Det er op til dig at sætte en pris for fadøl hvorimod smagsprøver skal sælges via vores poletsystem.
Gæsterne køber båder smagsglas og poletter i poletboden (CPHBW står for denne bod og ligeledes bemanding i alle dage). Et glas + 4 poletter koster 50 kr. og et glas + 10 poletter koster 100 kr. Omsætningen af poletter deles 50/50 mellem CPHBW og bryggeriet hvilket svarer til 4 kr. eks. moms for hver part per solgt polet.

Du må også sælge øl på dåser og/eller flasker, men disse er hovedsagelig tænkt til hjemmebrug og må derfor ikke sælges afkølet. Endvidere har du mulighed for at sælge div. merchandise fra dit bryggeri.

Vær venligst opmærksom på, at der ikke må sælges andre drikkevarer end øl og, at der ikke må sælges mad af nogen form. Det er ydermere ikke tilladt at lave aktiviteter med forstærket lyd.

Hvem kan søge om at få en stadeplads? 
Alle bryggerier, der er registreret i Danmark kan søge om at få en stadeplads. Vær opmærksom på, at der er plads til 24 bryggerier per dag og, at bryggerier, der er registreret som støtter for CPHBW har fortrinsret og bliver tilgodeset først.

Pris for leje af stadeplads
Det koster 2000 kr. per dag at leje en stadplads og 5500 kr. hvis man lejer en stadeplads alle tre dage. Prisen inkluderer et overdækket telt, som er udstyret med en stilladsbar på 2 meter, et anlæg med kulsyre og to øl-haner samt en lille strømpakke (til fx en pc, en kortterminal eller 2 mobiloplader). Desuden følger affaldshåndtering, brandslukningsmateriale og brandopsyn også med i prisen.

Åbningstider
Når du har en stade, skal den være åben for besøgende i disse tidsrum:

Torsdag fra kl. 12.00 – 20.00
Fredag fra kl. 12.00 – 21.00
Lørdag fra kl. 12.00 - 21.00

Yderligere inventar
Det er ikke muligt at medbringe eget telt eller køleskab. Vi har et begrænset antal stole til låns, men medbring gerne selv en stol om muligt

Er du interesseret? 
Så er du velkommen til at kontakte projektleder for CPHBW, Christian Thomsen, på christian@thefoodproject.dk