Byd ind og vær med...

Vi bestræber os på at skabe et særdeles alsidigt, spændende program, der skal fejre det danske øl som den fantastiske velsmagende og mangfoldige drik, den er. Som arrangør vil du også i 2021 få mulighed til at byde ind med af én eller flere events og aktiviteter.

CPHBW er på jagt efter spændende, sjove, skæve og lærerige events, som har til formål at fremhæve den danske øl. Det kan være alt fra unikke tap take-overs, særlige øl-og mad smagninger, en gourmetmiddag med dertil passende ølmenu, øl-yoga, øl-sauna, øl-bingo eller et ’nørdet’ oplæg om maltning, mæskning og gæring.

CPHBW ønsker i særlig grad, at flere mennesker (gen)opdager øl som den perfekte ledsager til måltidet, når restauranter og spisesteder sætter yderligere fokus på samspillet mellem øl og mad – og øl i mad for den sags skyld. Og øllet som kulturfænomen – både historisk og i dagens Danmark - fortjener bestemt også at tages i kærlig behandling og belyses fra flere perspektiver. CPHBW stræber derfor efter at inddrage sagkyndige og formidlingsglade fagfolk når fortællingen om – og smagen af – øl holder sit indtog i barer, restauranter, museer, gallerier, laboratorier og andre interessante institutioner.

Som arrangør er der altså (næsten) ingen grænser for, hvordan du kan sætte dit præg på programmet. Vi kan især godt lide, når flere aktører finder sammen i nye konstellationer og hjælper gerne til med at formidle kontakt og matchmake.

Har du en idé til en event, du gerne vil have med som en del af Copenhagen Beer Week, så skriv endeligt til os på info@cphbw.dk