Vær med i Copenhagen Beer Week

I løbet af sensommeren 2020 løfter vi sløret for et særdeles alsidigt, spændende ugelange program, der skal fejre det danske øl som den fantastiske velsmagende og mangfoldige drik, den er. Og du kan være med som arrangør til at byde ind med af én eller flere events og aktiviteter.


CPHBW ønsker i særlig grad at sætte fokus på relationen mellem mad og øl. For selvom vi i Danmark har haft gastronomisk revolution, så er øllet ikke endnu fulgt med ind på bordet for alvor – og det skal der gøres noget ved! Og øllet som kulturfænomen – både historisk og i dagens Danmark - fortjener bestemt også at tages i kærlig behandling og belyses fra flere perspektiver. CPHBW stræber derfor efter at inddrage sagkyndige og formidlingsglade fagfolk når fortællingen om – og smagen af – øl holder sit indtog i barer, restauranter, museer, gallerier, laboratorier og andre interessante institutioner.

Helt overordnet kan Copenhagen Beer Weeks program deles ind i tre kategorier, som du kan læse mere om her på siden:

  • Det åbne program
  • CPHBWs eget Øl-Torv
  • Brancheevents

DET ÅBNE PROGRAM

Kunne du være klar på at arrangere et ’Tap takeover’, byde gæster indenfor til en nøjagtig afstemt øl-middag, undervise i øl-yoga eller holde et særdeles velsmagende foredrag om øllets udvikling igennem tiden?

Alt dette – og meget mere – er du velkommen til at byde ind med. Som arrangør er der (næsten) ingen grænser for, hvordan du kan sætte dit præg på programmet. Vi kan især godt lide, når flere aktører finder sammen i nye konstellationer og hjælper gerne til med at matchmake.

Her tilmelder du din event

CPHBWs ØL-TORV

Copenhagen Beer Week rundes af med vores eget ’Øl-Torv’ fra den 8. - 10. oktober, som er gratis for publikum.

I kan se frem til tre dage med øl når en lang række danske bryggerier præsenterer og sælger deres gyldne dråber til talrige nysgerrige og tørstige gæster. Vores Øl-Torv præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH, som også 'lægger hus til' arrangementet - og byder på et mangfoldigt udvalg af lækker mad. Vi disker op med et underholdende sceneprogram med plads til både musik, talks og kåringen af CPHBWs bedste hjemmebryg. 

Vel mødt - og skål!

 

Her lejer du en stadeplads

BRANCHE-EVENTS

Her har professionelle aktører indenfor øl-scenen mulighed for at byde ind med netværksmøder, show-cases, seminarer, kurser, foredrag - og meget andet relevant for brygmesteren, fagnørden og sælgeren.

Vil du gerne byde ind med events for branchen, så kontakt venligst Christian Thomsen på christian@thefoodproject.dk