Vær med i Copenhagen Beer Week

Når foråret melder sin ankomst, løfter vi sløret for et særdeles alsidigt, spændende ugelange program, der skal fejre det danske øl som den fantastiske velsmagende og mangfoldige drik, den er. Og du kan være med som arrangør til at byde ind med af én eller flere events og aktiviteter. 

Følg med her på siden, hvor vi løbende opdaterer med information om tilmelding af events til Copenhagen Beer Week 2020. Du kan også sende os en mail og skrive lidt om hvem du er – og så være blandt de første til at modtage inspiration og praktisk information om, hvornår vi åbner for tilmelding og billetsalg. Skriv til christian@thefoodproject.dk

Vi planlægger at lave i alt tre lanceringer af events hvor billetter altså sættes til salg:

  • Første lancering er den 10. marts 2020
  • Anden lancering sker den 31. marts 2020
  • Den tredje lancering sker den 21. april 2020

Helt overordnet kan Copenhagen Beer Weeks program deles ind i tre kategorier:

  • Det åbne program
  • CPHBWs to dages event på Israels Plads
  • Brancheevents

DET ÅBNE PROGRAM

Kunne du være klar på at arrangere et ’Tap takeover’, byde gæster indenfor til en nøjagtig afstemt øl-middag, undervise i øl-yoga eller holde et særdeles velsmagende foredrag om øllets udvikling igennem tiden?

Copenhagen Beer Week ønsker i høj grad også at sætte fokus på relationen mellem mad og øl. For selvom vi i Danmark har haft gastronomisk revolution, så er øllet ikke endnu fulgt med ind på bordet for alvor – og det skal der gøres noget ved

Og øllet som kulturfænomen – både historisk og i dagens Danmark - fortjener bestemt også at tages i kærlig behandling og belyses fra flere perspektiver. Copenhagen Beer Week stræber derfor efter at inddrage sagkyndige og formidlingsglade fagfolk når fortællingen om – og smagen af – øl holder sit indtog i museer, gallerier, laboratorier og andre interessante institutioner.

Alt dette er der plads til – og meget mere til. Som arrangør er der (næsten) ingen grænser for, hvordan du kan sætte dit præg på programmet – så længe det danske øl står i fokus af fortællingen.

 

Sådan tilmelder du et event

TO DAGE MED ØL PÅ ISRAELS PLADS

Copenhagen Beer Week rundes af med et stort ’Øl-Marked’ på Israels Plads den 8. og 9. maj, som er gratis for gæsterne.

Her skal der være højt til loftet når en lang række bryggerier præsenterer og sælger deres produkter til talrige nysgerrige og tørstige gæster, der også kan se frem til et mangfoldigt udvalg af lækker mad samt et underholdende sceneprogram med plads til både musik, talks, debatter.

Vi sender yderligere information om priser og muligheder for aktører ud i begyndelsen af 2020.

 

Sådan ansøger du om en standplads

BRANCHE-EVENTS

Her har professionelle aktører indenfor øl-scenen mulighed for at byde ind med netværksmøder, show-cases, seminarer, kurser, foredrag - og meget andet relevant for brygmesteren, fagnørden og sælgeren.