CPHBW lancerer programmet for 2022

CPHBW lancerer programmet for 2022

Copenhagen Beer Week løfter sløret for årets program og åbner for billetsalget til 10 dage med høj skum og masser af øl i hanerne.

”København står stærkt som én af Europas absolut bedste øl-byer, fordi vi både har talrige store og små bryggerier samt fantastiske restauranter, der virkelig gør sig umage med ølparringer til deres menuer og en masse rigtig kloge mennesker, der arbejder benhårdt for at fremme ølscenen i København og Danmark. Og det er lige præcis dét, vi vil vise vores publikum til Copenhagen Beer Week”, fortæller festivalchef Christian Thomsen.

Når Copenhagen Beer Week lancerer første del af programmet fredag formiddag, er det blandt andet muligt at sikre sig billet til lærerige ølsmagninger på Nørrebro Bryghus og Mikkellers naturskønne bryggeri Baghaven. Samtidig kan man opleve smagfulde beertails hos Carl’s spisehus, velsmagende gåture med Beerwalks eller en festlig ølmiddag, når Folkehuset Absalon inviterer til Friday Night Delight Øl Special. 

Årets festival skydes officielt igang onsdag den 11. maj. Og i weekenden den 13.-14. maj, kan man både opleve Mikkeller Beer Celebration i Øksnehallen, Verdens Største Virtuelle Smagning på plænen i Tivoli og ØlTorvet på Israels Plads, hvor nogle af landets bedste bryggerier står klar til at åbne ølhanerne. På ØlTorvet vil der også være mulighed for at smage den officielle festivaløl, der er udviklet i samarbejde mellem Alefarm Brewing, BrygBrygBryg og Meny’s Øllaug.

Resten af programmet lanceres løbende frem mod festivalen den 11. – 21. maj.

Se programmet og køb billet her.