Meget mere øl i august på Israels Plads

ØlTorvet på Israels Plads er festivalens brusende hjerte, hvor bryggerier fra hele landet åbner for hanerne og lader øllet flyde. Der er gratis adgang til festpladsen hvor landets bedste bryggerier præsenterer og sælger deres øl og hvor du, som gæst, kan slukke tørsten og smage dig gennem talrige variationer af humlende øl - vi lover, at der er noget for enhver smag!


Køb poletter og lad dine sanser gå på eventyr

Bryggerierne sælger fadøl og merchandise fra deres festivalbarer. Derudover kan du, i Copenhagen Beer Week's egen Polet- og Genkrusbod, købe poletter, som du kan anvende hos bryggeriernes barer. 1 polet kan du bytte til 1 smagsprøve, dog vil bryggerierne i nogle tilfælde kræve 2 poletter for 1 smagsprøve.

  • 4 poletter 60 kr.
  • 10 poletter 110 kr.
  • 1 smageglas 5 kr.

Hvis du ønsker at købe fadøl hos barerne, skal du købe et Genkrus i Copenhagen Beer Week's egen Polet- og Genkrusbod. Kruset er en engangsydelse og koster 5 kr. Husk derfor at ombytte dit krus i en af barerne, hvis du ønsker at købe flere fadøl.


Madboder til den store og lille sult

På ØlTorvet er der selvfølgelig også mulighed for at stille både den lille og den store sult i madboderne på pladsen


Øl-Scenen: Tættere på alt det bedste fra øllens verden

På Øl-Scenen midt på pladsen er der DJs, talks, smagninger og meget mere.


Smag årets festivaløl

Copenhagen Beer Week har sin egen festivalbar, hvor du kan købe dette års festivaløl, Rock Brew.

Årets festivaløl er en bornholmsk fællesbryg. Øllen er en maibock brygget med inspiration fra klippeøen og en masse tysk humle. Det er en lys undergæret øl, som får et godt skud tysk humle, så den bliver helt sin egen.

Den rammer en alkoholprocent på 6,2, så det bliver en lystig øl. 

Tilbageblik til Copenhagen Beer Week 2023