Copenhagen Beer Week fejrer de danske øltraditioner og bryggerier fra den 3. - 11. oktober

Copenhagen Beer Week fejrer de danske øltraditioner og bryggerier 

 

CPHBW er en samling af spændende, sjove, skæve, lærerige og ikke mindst unikke arrangementer, der har til formål at fremhæve den danske øl som den fantastiske, velsmagende og mangfoldige drik, den er. Samtidig er ambitionen at sætte fokus på samspillet mellem øl og mad, for selvom antallet af bryggerier vokser, så er øllen stadig kun lige ved at finde vej tilbage til middagsbordet.

Det er første gang, at så mange fra den danske ølbranche har forenet kræfterne for at skabe en begivenhed, der skal vise den diversitet, branchen har i dag. Gennem de sidste 20 år er der nemlig sket en eksplosiv udvikling på det danske ølmarked - fra knap 20 danske bryggerier i år 2000 til over 200 bryggerier i dag. Alene i 2019 blev der lanceret tæt på 2000 nye øl i Danmark. Med andre ord er det er på høje tid, at dansk øl får sin helt egen uge i København.

CPHBW foregår på barer, restauranter, bryggerier, spillesteder, museer, gallerier, universiteter og inddrager en bred vifte af aktører rundt omkring i byen.

CPHBW havde også glædet sig til at invitere indenfor til vores eget Øltorv, hvor en lang række bryggerier fra Danmark havde set frem til at præsentere og sælge deres gode øl til nysgerrige og tørstige gæster. Desværre har COVID 19 situationen, og det dertil knyttede forbud mod arrangementer og forsamlinger med flere end 50 personer, betydet, at vi har været nødt til at aflyse Øltorvet i denne omgang.  

Copenhagen Beer Week arrangeres af Food Organisation of Denmark.