Copenhagen Beer Week er en hyldest til øllet

Copenhagen Beer Week er en festival, der fejrer de danske øltraditioner og bryggerier. Festivalen samler bryggerier fra hele landet, der i fællesskab sætter fokus på dansk øl, de mange danske bryggerier og øllets rolle i vores kultur.

Programmet består af sanselige og lærerige arrangementer på byens barer, restauranter, bryggerier, spillesteder, museer, gallerier og universiteter.

Copenhagen Beer Week blev afholdt for første gang den 3. – 11. oktober 2020.

Bag festivalen står en lang række af landets bryggerier og bryggeriforeningen. Hovedarrangør, med ansvar for planlægning og afvikling, er Food Organisation of Denmark.


Festivalens spor

Copenhagen Beer Week består af arrangementer og aktiviteter i hele København. Programmet er delt ind i 3 spor:

  • I byen - Arrangementer på byens barer, restauranter, spillesteder, museer og kulturinstitutioner. Det kan være alt fra middag og tap takeovers til talks, smagninger og foredrag. 

  • Øl-torvet - Mere end 30 danske bryggerier samlet på ét sted, så man kan smage og gå på opdagelse. Øl-torvet foregår i festivalens anden weekend. 
     
  • Brancheaktiviteter - Netværksarrangementer for branchen med fokus på at samle og udvikle den danske øl-scene.


De støtter 

Copenhagen Beer Week har stærk opbakning i branchen. Festivalens hovedpartnere er Carlsberg og Royal Unibrew. Derudover får festivalen støtte fra næsten 40 bryggerier fra hele landet. 


Tørstig efter mere? 

Så er du velkommen til at kontakte festivalchef, Christian Thomsen på christian@thefoodproject.dk