Copenhagen Beer Week fejrer dem, der har gjort København til en af Europas bedste øl-byer

Copenhagen Beer Weeker en ølfestival i København og omegn, der hylder de danske øltraditioner og alle dem, der sørger for, at vi får skummende, godt øl i glasset. Festivalen samler nogle af landets bedste bryggerier sammen med byens restauranter, barer og kulturinstitutioner, der åbner dørene, så du kan gå på opdagelse i øllens verden. Lær om humle, malt og ølbrygning, smag, mød engagerede bryggere – og selvfølgelig drik en masse dejlig øl!

Programmet består af sjove, lærerige og skæve øloplevelser ude på byens barer, restauranter, museer, gallerier, kulturelle institutioner - og meget mere.

Du kan også opleve nogle af Danmarks dygtigste bryggerier, smage øl fra hele landet, nyde middage med øl i gryden og i glasset eller være med til banko, yoga og byvandringer. Og der er selvfølgelig også events for dig, der vil have fuld festivalstemning uden procenter.

Copenhagen Beer Week er festivalen, der sætter rammen for aktiviteter, hvor bryggere, restauranter, barer, entusiaster og eksperter sammen viser, hvad øl er og kan.

Copenhagen Beer Week arrangeres af Food Organisation of Denmark og festivalen støttes af en række danske bryggerier.


Få øloplevelser i særklasse

Programmet består af øloplevelser inden for seks kategorier, så der er oplevelser for en hver smag. 


TAP TAKEOVERS

Bryggerierne indtager byens barer og deres ølhaner for en aften. Mød brygmestrene, smag deres udvalg af øl og få en snak om humle, brygmetoder og andre hemmeligheder.

FESTIVALSTEMNING UDEN PROCENTER

Alkoholfri øl hitter. Til COPENHAGEN BEER WEEK kan du få den fulde festivaloplevelse uden procenter. Der er nemlig masser af events med øl uden alkohol.


HUMLEN VED MADEN

Vores nationaldrik har de seneste år fået en kæmpe gastronomisk krammer. Oplev med egne sanser, hvordan mad og øl kan løfte hinanden til nye højder.


SMAG ALVERDENS ØL

Vand, humle, gær og malt. Opskriften er simpel, men variationerne og smagsnuancerne er uendelige. Kom til smagninger med brygmestre og bryggerier, og bliv klogere på øllens forunderlige verden. 


LÆRERIGE TALKS

Øl er en hel videnskab. Lige fra gærtyper og humles be- tydning for smagsprofilen til ølbrygningens betydning for byudviklingen i København. Glæd dig til lærerige og spændende oplæg, øl i hanen og nørderi


ØL & LEG 

Var det noget med en øl-aktivitet som øl-yoga, banko eller måske en quiz night? Tag vennerne under armen og nyd en aften med underholdning, hygge og en masse dejlig øl.

 

Meget mere øl i august på Israels Plads

COPENHAGEN BEER WEEK fortsætter ølfesten i weekenden 25.-26. august. Her kan du komme med på ØlTorvet X Copenhagen Cooking. 

På ØlTorvet på Israels Plads midt i København kan du møde mere end 20 bryggerier fra hele landet, der står klar med smagsprøver på et udvalg af deres allerbedste øl.

Du kan købe smagepoletter og gå på opdagelse blandt bryggerierne og smage dig frem til en ny favorit, eller du kan købe en fadøl direkte ved bryggerierne. Midt på ØlTorvet ligger også Øl-Scenen, hvor vil være talks, smagninger, banko, DJ's og meget mere!

 

Vil du vide mere om Copenhagen Beer Week? 

Så er du velkommen til at kontakte festivalchef, Christian Thomsen på christian@thefoodproject.dk