Vær med i programmet

Vil I være med til at skabe Copenhagen Beer Week 2023, så kan I tilmelde et event til det åbne program. 

Vi har allerede lanceret første del af programmet med mere end 50 events - men der er stadig plads til endnu mere. 

Tilmeld event her.​

Sådan kan I være med 

Der er flere muligheder for at byde ind i det åbne program. Vi har lavet en liste med inspiration, som du kan tage udgangspunkt i. Vi er altid med på en god idé, så tag fat i os, hvis du har en event, der ikke er nævnt herunder. 

 • TAP TAKEOVERS
  Byt øllet i dine haner ud for en aften og lav et co-lab med et bryggeri. Tag fat i os, hvis vi skal hjælpe med at lave det rette match!

 • FESTIVALSTEMNING UDEN PROCENTER
  Alkoholfri øl hitter. Skab en festivaloplevelse uden uden procenter. Det kunne være en smagning, en middag med alkoholfri øl-menu eller noget tredje.
 • HUMLEN VED MADEN
  Vores nationaldrik har de seneste år fået en kæmpe gastronomisk krammer. Byd ind med langbordsmiddage, brewmakers dinner og andre events, der viser gæsterne hvordan mad og øl kan løfte hinanden til nye højder.

 • SMAGNINGER
  Vand, humle, gær og malt. Opskriften er simpel, men variationerne og smagsnuancerne er uendelige. Lav en smagning og gør gæsterne klogere på øllens forunderlige verden.

 • TALKS
  Ølbrygning er en videnskab. Afhold en talk om alt fra gærtyper og humles betydning for smagsprofilen til ølbrygningens betydning for byudviklingen i København. Tag fat i os, hvis I mangler et venue til jeres arrangement, så hjælper vi med at finde de rigtige rammer.

 • ØL & LEG
  Var det noget med øl-yoga, banko eller måske en quiz night? Skab rammerne for en god aften, hvor gode venner kan mødes til underholdning, hygge og en masse dejlig øl. Kun fantasien sætter grænser! 

 • ØLTORVET 25. & 26 AUGUST
  På ØlTorvet på Israels Plads midt i København samler vi 20 bryggerier fra hele landet. Gæsterne køber smagepoletter, og der er en scene med indslag, live musik og madholder. Skriv til os, hvis I vil høre, hvordan I kan være med.


Tilmeld jeres event

Udfyld formularen i linket nedenfor for at tilmelde jeres event - vi glæder os til at høre fra jer!

 

Tilmeld dit event her Info om tilmelding af event Retningslinjer for events

Spørgsmål?

Skriv til os, hvis I har spørgsmål til at være en del af Copenhagen Beer Week 2023.