Vær med i programmet

Vil du være med til at skabe årets udgave af Copenhagen Beer Week, så kan du tilmelde et event til det åbne program. 

Festivalprogrammet har 3 spor, som giver inspiration til dit indhold. 

Øl i Byen
For både øl-nørden og øl-nyderen og til alle dem, som har lyst til at gå på opdagelse i nye smage og lære mere om håndværket bag god øl. Indslag kunne fx være smagninger, ølhane-takeovers og yoga eller banko med øl som en del af oplevelsen.

Øl & Mad
Danmark er kendt som gastronomisk foregangsland. Copenhagen Beer Week viser, hvordan øl og mad kan være perfekte ledsagere i et måltid. Lav fx middage med øl-menuer, smagninger med fokus på mad og øl eller noget tredje, som sætter øllen i spil sammen med et godt måltid.

Øl-viden & øl-kultur
Øl er mere end bare øl. På CPHBW giver vi derfor ordet til forskere og fagfolk, der med tematisk afsæt i fortællingen om øl bidrager med både underholdende og oplysende formidling. Lav et oplæg, et foredrag eller noget tredje, der formidler øllens forunderlige verden.

Som arrangør kan du sætte dit eget præg på programmet. Vi kan især godt lide, når flere aktører finder sammen i nye samarbejde, og vi hjælper gerne til med at formidle kontakt og finde det gode match.

Læs mere om retningslinjerne for arrangører her. 

Vi står altid til rådighed for sparring, hvis du har en idé til en event. Skriv til os på kontakt@cphbw.dk


Tilmeld dit event

CPHBW fejrer ølbranchen i hele landet. Derfor opfordrer vi ølbranchens aktører og interessenter til at byde ind med indhold til programmet.

 

Tilmeld dit event her