Smagsprøver og poletsystem

På ØlTorvet kan I sælge smagsprøver (maks. 8 cl.) og fadøl (0,2 l. eller 0,4 l.). Smagsprøverne skal sælges via festivalens poletsystem, mens I selv står for pris og betalingssystem til salg af fadøl, dåse- og flaskeøl til at tage med hjem samt merchandise. 

Konceptet med smagepoletterne er enkelt: Gæsterne køber smageglas og poletter i festivalboden, som bemandes af festivalteamet. Priserne er: 

  • Smageglas og 4 poletter DKK 60,00
  • Smageglas og 10 poletter DKK 110,00

Omsætningen deles mellem Copenhagen Beer Week og jer. Det svarer til cirka DKK 5,00 eks. moms per indleveret polet.

Udover smagsprøverne kan I sælge fadøl, merchandise og drikkevarer til at tage med hjem (vær obs på, at I ikke må sælge afkølede dåse- og flaskeøl).

Det er ikke tilladt at anvende egne glas til udskænkning. Vi stiller genanvendelige krus gratis til rådighed.

I må ikke sælge andre drikkevarer end øl, og I må heller ikke sælge madvarer. Det er ikke tilladt at lave aktiviteter med forstærket lyd.

Priser

I kan booke en stand en dag eller begge dage. Priserne er:

  • DKK 2.500 kr. eks. moms for én dag (enten fredag eller lørdag)
  • DKK 4.000 kr. eks. moms for begge dage 

Prisen inkluderer en stand i et overdækket telt, en stilladsbar på 2,5 x 0,6 meter og en strømpakke (1 stk. tri-stik / 230 Volt / 10 Amp. for max 2300 watt belastning). Med i prisen er også affaldshåndtering, brandslukningsmateriale og sikkerhedsvagt.

I er velkommen til at medbringe eget fadølsanlæg og haner. Ønsker I at bestille udstyr til favorable priser, henviser vi til vores gode samarbejdspartner fra Fadølsforsyningen Nordsjælland.


Åbningstider

Stande på ØlTorvet skal være åbne i følgende tidsrum: 

  • Fredag den 25. august kl. 12.00 – 22.00 (sidste udskænkning kl. 21.45) 
  • Lørdag den 26. august kl. 11.00 - 22.00 (sidste udskænkning kl. 21:45) 


Lagerplads og inventar

Der stilles lagerfacilitet svarende til 2 europaller per stand til rådighed. Vi bestyrer lageret, men I er velkommen til at benytte det. Vi har en begrænset kapacitet på vores kølelager - kontakt os for en særskilt aftale herom.

Det er ikke muligt at medbringe eget telt eller køleskab. Vi har et begrænset antal stole til låns, men medbring gerne selv en stol.


Opsætning og nedtagning

Opsætning foregår i følgende tidsrum:

  • Torsdag den 24. august kl. 14.00 - 20.00
  • Fredag den 25. august kl. 8.00 - 11.30

Nedtagning foregår i følgende tidsrum:

  • Lørdag den 26. august kl. 22.00 - 23.30  
  • Søndag den 27. august kl. 9.00 - 15.00


Parkering

Vi kan desværre ikke tilbyde gratis parkering for vores udstillere. Vi henviser til det underjordiske parkeringshus, der ligger direkte under Israels Plads (Q-Park Nørreport).

Tilkørsel på festpladsen ifm. transport foregår fra Rømersgade.


Forplejning

På ØlTorvet udbydes forskellig slags mad fra vores lækre foodtrucks. Som udstillere kan I bestille mad fra foodtrucks på pladsen til favorable priser. Derudover har I adgang til vores lager og produktionstelt, hvor der vil være kaffe, vand og snacks.


Afbudsregler

Tilmelding er som udgangspunkt bindende og standlejen opkræves forud. Ved afbud modtaget senest den 31. juni refunderes 50% af standlejen. Ved afbud fra 1. juli og fremefter refunderes standlejen ikke.

Bryggerier er velkommen til at gå sammen og dele en standplads. Oplys det i formularen ved tilmelding.


Overnatning

Copenhagen Beer Week har en rabataftale med CABINN kæden, som gælder for samtlige CABINN hoteller (dog ikke på CABINN Apartments). Skriv til os på kontakt@cphbw.dk for at høre nærmere.