I dag offentliggør vi årets program!

I dag offentliggør vi årets program!

ENDELIG kan vi løfte sløret for dette års velsmagende program 👏 Flere end 50 velsmagende øloplevelser venter til maj og NU kan du dykke ned i programmet.

Kom med, når København skummer over med øloplevelser! Nu offentliggør Copenhagen Beer Week årets program

Den 5.-13. maj fylder ølfestivalen Copenhagen Beer Week fustagerne og alle er inviteret, når hele København danner ramme om skummende, velsmagende øloplevelser udover det sædvanlige. 

Til Copenhagen Beer Week fejrer man dem, der har gjort Hovedstaden til en af Europas absolut bedste ølbyer og i tæt samarbejde med byens bryggerier, restauranter og barer kan arrangørerne bag ølfestivalen nu offentliggøre årets program. Et program, der byder på alt fra ølsaunagus til smagninger, langbordsmiddage, digtoplæsning, ølyoga og meget mere. Du kan opleve et hav af unikke, velsmagende aktiviteter, der kombinerer det sociale, det spiselige og det lærerige, alt imens der naturligvis vil være rigeligt med skummende øl i glasset.

Oplev, hvordan øl og mad kan løftes til nye smagshøjder, bliv klogere på brygmetoder, smagskarakteristika, humletyper og den igangværende ølrevolution, tag med til lærerige talks og rundvisninger og kom i festivalstemning – både med og uden procenter.

Når Copenhagen Beer Week løber af stablen for fjerde år i streg, er der særligt fokus på smag og det kan allerede nu afspejles i årets program, der løbende vil blive opdateret med nye navne, aktiviteter og oplevelser.

“Copenhagen Beer Week er ganske enkelt ni dage med festivalstemning og et meget stort fokus på smag. Men vi vil ikke bare udforske smagen af malt og humle”, fortæller festivalchef Christian Thomsen, der er stolt af årets program, som rummer flere end 50 arrangementer, alle med smag og øl som omdrejningspunkt.

“Vi skal belyse, smage og tale om kreativitet og forskellighed, håndværk, samspillet mellem øl og mad, udviklingen og passionen bag og så skal vi selvfølgelig også hylde smagen af historie, traditioner og kultur”, afslutter Christian Thomsen.

Dyk ned i årets program og køb billet(ter) her: https://www.cphbw.dk/program-2023/

Om Copenhagen Beer Week

Copenhagen Beer Week fejrer den danske ølkultur og alle dem, der brygger, producerer, sælger og formidler øl, når festivalen og dens partnere får København til at bruse med spændende og velsmagende øloplevelser den 5.-13. maj.

Copenhagen Beer Week er arrangeret af Food Organisation of Denmark og er støttet af blandt andet Husbryggeriet Jacobsen og Anarkist.