Vi søger praktikant(er) til foråret 2023

Vi søger praktikant(er) til foråret 2023

Interesserer du dig for mad og går du med en eventplanlægger i maven? Så er det måske dig, vi søger.

Vi er i fuld gang med at planlægge Copenhagen Beer Week 2023 og lige nu er vi på udkig efter praktikanter, der har lyst til at arbejde med madkultur, madoplevelser, formidling og bæredygtig eventproduktion - og som brænder for det lige så meget som os! 

Food Organisation of Denmark, der står bag Copenhagen Beer Week, arbejder for at udvikle Danmark som madland, og vi står hvert år for at planlægge og afvikle nogle af landets største madfestivaler i København og på Lolland-Falster. Festivalerne har hver deres formål og virke og sammen finder vi ud af, hvor dine interesser og kompetencer bedst bliver anvendt og udviklet ud fra din studieretning. 

Fra første praktikdag vil du få ansvaret for en række opgaver. Det kan f.eks. være rekruttering til årets program, koordinering af frivillige og aktører, men det kan også være opgaver i forbindelser med kommunikation og visuel identitet. 

Dine opgaver bliver blandt andet: 

Eventproduktion - planlægge, afvikle og formidle events og aktiviteter i forbindelse med Copenhagen Beer Week, Madens Folkemøde og Copenhagen Cooking. Kun kreativiteten sætter grænser, når vi sammen skal skabe de bedste gæsteoplevelser i 2023. 

Projektledelse - i samarbejde med festivalcheferne kommer du til at blive en aktiv del af processen omkring rekruttering, strategi, udvikling og eksekvering af projekternes indsatsområder og mål. 

Kommunikation - er du god til at skabe indhold til SoMe? Har du en skarp pen? Er du god til PR? Vi har opgaverne, hvis du har lysten og gå-på-modet. 

Som praktikant i Food får du: 

  • Et godt netværk i event- og madbranchen. 
  • Praktisk erfaring med strategisk projektledelse, kommunikation og eventafvikling. 
  • Erfaring med markedsføring og produktion af større og mindre madevents. 
  • Mulighed for at skræddersy dine opgaver i forhold til det, du kan og gerne vil blive bedre til. 
  • Vejledning og feedback. 
  • Arbejdscomputer, frokostordning og fast kontorplads i Valby.

Er du....?

  • I gang med en uddannelse inden for kommunikation, sundhed og ernæring, leisure management, katastrofe- og sikkerhedsledelse, eventplanlægger eller lignende? 
  • Et madmenneske, der elsker at tale, skrive og arbejde med mad?
  • Positiv og fyldt med gå-på-mod?

..Så vil vi rigtig gerne høre fra dig! 

Vil du vide mere eller sende os en ansøgning? Kontakt kommunikationsrådgiver Agnete Malene Boye på agnete@thefoodproject.dk 🎈