Sådan kan du være med i Copenhagen Beer Week

I løbet af sensommeren 2020 løfter vi sløret for et særdeles alsidigt, spændende ugelange program, der skal fejre det danske øl som den fantastiske velsmagende og mangfoldige drik, den er. Og du kan være med som arrangør til at byde ind med af én eller flere events og aktiviteter.


CPHBW ønsker i særlig grad at sætte fokus på relationen mellem mad og øl. For selvom vi i Danmark har haft gastronomisk revolution, så er øllet ikke endnu fulgt med ind på bordet for alvor – og det skal der gøres noget ved! Og øllet som kulturfænomen – både historisk og i dagens Danmark - fortjener bestemt også at tages i kærlig behandling og belyses fra flere perspektiver. CPHBW stræber derfor efter at inddrage sagkyndige og formidlingsglade fagfolk når fortællingen om – og smagen af – øl holder sit indtog i barer, restauranter, museer, gallerier, laboratorier og andre interessante institutioner.

Helt overordnet kan Copenhagen Beer Weeks program deles ind i tre kategorier, som du kan læse mere om her på siden:

  • Det åbne program
  • CPHBWs eget Øl-Torv
  • Brancheevents

DET ÅBNE PROGRAM

Er du klar på at arrangere et tap takeover, byde gæster indenfor til en afstemt øl-middag, undervise i øl-yoga eller holde et velsmagende foredrag om øllets udvikling igennem tiden?

Så skal du være en del af festivalens åbne program. Som arrangør er der (næsten) ingen grænser for, hvordan du kan sætte dit præg på programmet. Vi kan især godt lide, når flere aktører finder sammen i nye konstellationer og hjælper gerne til med at matchmake.

Sådan tilmelder du en event

CPHBWs ØL-TORV

Den 8. - 10. oktober laver vi øl-torv ved TorvehallerneKBH. Der er gratis adgang for publikum.

Her sælger og præsenterer en lang række danske bryggerier deres gyldne dråber. Øl-Torvet præsenteres i samarbejde med TorvehallerneKBH, som lægger hus til arrangementet - og byder på et mangfoldigt udvalg af lækker mad. Vi disker op med et underholdende sceneprogram med plads til både musik, talks og kåringen af CPHBWs bedste hjemmebryg. 

Vel mødt - og skål!

 

Sådan lejer du en stadeplads

BRANCHE-EVENTS

Her har professionelle aktører indenfor øl-scenen mulighed for at byde ind med netværksmøder, show-cases, seminarer, kurser, foredrag - og meget andet relevant for brygmesteren, fagnørden og sælgeren.

Vil du gerne byde ind med events for branchen, så kontakt venligst Christian Thomsen på christian@thefoodproject.dk