Så er tilmeldingen til Copenhagen Beer Week 2023 åben

Så er tilmeldingen til Copenhagen Beer Week 2023 åben

Nu kan du tilmelde events til det åbne program for årets Copenhagen Beer Week, der foregår 5.-13. maj 👏

Til maj vil København stå i øllets tegn, hvor Copenhagen Beer Week samler nogle af landets bedste bryggere, barer, spisesteder og øl-formidlere! Sammen knapper vi op for 9 dage med magiske øloplevelser - og vi vil rigtig gerne have dig med i programmet!

Copenhagen Beer Week ønsker at sætte fokus på København som en by med en af verdens bedste øl- og gastroscener, og samtidig styrke den danske craft-beer scene i ind- og udland. Og der er nu åbent for tilmeldinger til programmet, der byder på 3 spor, som kan give inspiration til jeres indhold. Vi hjælper gerne med sparring og matchmaking med andre aktører, hvis der er brug for det. Læs om de tre programspor her


Inspiration til at deltage i Copenhagen Beer Week

  • Find på én eller flere sjove, skæve, kulinariske eller formidlende tiltag til det åbne program, hvor dansk øl er i fokus. Gerne noget, der falder udenfor jeres gængse rammer – og måske endda noget nyt, som I ikke plejer at gøre.

  • Måske synes du, at det lyder interessant at indgå et collab? Vi kan også rigtig godt lide, når flere aktører finder hinanden og går sammen i nye konstellationer. Overvej om der er nogen i dit område – og ikke mindst et eller flere bryggerier, som du kan gå sammen om at lave eventen. Ræk endelig ud til os hvis du har en idé, men ikke lige ved hvem, der er klar på at være med.

Læs mere om, hvordan du tilmelder events til Copenhagen Beer Week lige her